d

BE IN GOOD HANDS

La oss samarbeide

REGUS Opera Office Aleja Zwycięstwa 13A, Polen
80-219 Gdańsk

Kontakt for arbeidssøkere:
+48 789 012 323 – Michał

Kontakt for å søke ansatte:
+48 789 013 605 – Mirek

Image Alt
Good Hands

Møt oss

Good Hands

En unik rekrutteringsformel

Good Hands er et innovativt rekrutteringsfirma som kombinerer et profesjonelt og høystandard tilbud for gründere fra EU-land og personaliserte jobbtilbud for spesialiserte manuelle arbeidere (blåsnipparbeidere).

Good Hands skaper et team av spesialister med omfattende kunnskap og kompetanse innen rekrutteringsbransjen og grensekryssende stillingsutlysninger etter ansatte, samt omfattende kontakter, og omfattende forretningserfaring med partnere fra EU-land. Vi er først og fremst et team av mennesker som med stor omhu kombinerer behov og forventninger til våre kunder og personer som leter etter en permanent og stabil arbeidsplass.

Good Hands

Vi fokuserer på pålitelighet og erfaring

Vi ønsker å bruke våre ressurser og ferdigheter for å være den beste forbindelsen mellom en pålitelig og spesialisert arbeider og en gründer.

I vårt arbeid fokuserer vi på pålitelige, erfarne spesialister og håndverkere som søker attraktive arbeidsforhold hos våre tilrådelige og pålitelige kunder. Formelen vår er ukonvensjonell, fordi vi i tillegg til arbeid tilbyr full og individualisert støtte, felles planlegging av utviklingsveier og bygging av faglige mål, samt et langsiktig system med frynsegoder som følge av samarbeid.

Good Hands

Vi verdsetter integritet og erfaring

Good Hands målsetning er å bygge langsiktige, troverdige og tillitsfulle forhold mellom arbeidstaker og arbeidsgiver fra EUs land. Vi lar oss guide av overbevisningen om at vellykket samarbeid og effektivt arbeid er mulig dersom begge parter, arbeidsgiver og ansatt, er fornøyde. La oss lage et samarbeidstilbud tilpasset dine behov og forventninger. Legg deg selv i gode hender fra Good Hands spesialister.