d

BE IN GOOD HANDS

La oss samarbeide

REGUS Opera Office Aleja Zwycięstwa 13A, Polen
80-219 Gdańsk

Kontakt for arbeidssøkere:
+48 789 012 323 – Michał

Kontakt for å søke ansatte:
+48 789 013 605 – Mirek

Image Alt
FOR ANSATTE

Pålitelig forretningspartner

Good Hands

En pålitelig forretningspartner

Kjære gründer, dersom bedriften vokser raskt, har du nye oppgaver å utføre, og implementeringen av påfølgende forretningsmessige mål ligger for deg og du trenger kvalifiserte, pålitelige ansatte, og Good Hands kommer til å passe deg som hånd i hanske.

Bli kjent

01

med oss og de mulighetene vi tilbyr. Se hva vi kan tilby deg.

Kontakt oss

02

- ring eller send din CV.

Vi utarbeider

03

spesielle jobbtilbud for deg.

Begynn

04

å jobbe med Good Hands og gjøre arbeid og liv bedre.

Good Hands

De beste og fremste ansatte

Strekk deg etter de beste i din bransje! Vi tilbyr deg et utvalg velprøvde og pålitelige ansatte i tråd med dine forventninger og stillingsspesifikasjoner. Vi oppretter et team av spesialister for deg som skal ta seg av dine forretningsmessige mål og oppgaver. Vi velger erfarne, pålitelige, mennesker som kjenner realitetene i arbeid og fungerer i forhold til en stabil og pålitelig europeisk arbeidsgiver, som har en direkte innvirkning på deres effektivitet og profesjonalitet. Vår lidenskap er å finne en kompatibel forbindelse mellom usedvanlig dyktige og gode medarbeidere med relevante arbeidsgivere som, ved å utvikle sine aktiviteter, skaper gode og vennlige arbeidsplasser for våre spesialister.

Good Hands

Ikke vent! Kontakt oss

Kjære gründer, la bedriftens oppgaver bli utført av eksepsjonelle ansatte med gode hender, og vi oppretter et personlig tilbud fra porteføljen med de beste som fins for arbeidet!

Kontakt oss på: welcome@good-hands.eu eller på telefon +48 789 013 605 (engelsk og polsk-talende).

Pracowników

1500